Katigiorgis Pelion

GARSONIERELE AVRA - PELION

Avra Studios - Pelion

Primavara, vara, toamna sau iarna... Pilio este o destinatie ideala pentru concedii in oricare moment al anului. Fiecare anotimp aduce cu el si culorile lui specifice si mirosurile lui cu care orneaza locurile muntelui Pilio. Este un loc care va v-a vraji din prima privire si unde concediile, in acest preafrumos colt al Greciei, va vor ramane de neuitat.

De la nisipurile aurifere, de pe plajele Egeii si Pagasiticoului, pana la satele de munte acoperite de zapada si centrului de schi Agriolefches, Pilio are ceva deosebit de oferit fiecaruia. Vizitatorii Pilului au ocazia sa fie aproape de natura si sa se bucure de momente de relaxare si renastere in mijlocul ei, apreciind maretia si vrajita ei frumusete .

Avra Studios - Pelion Greece

Pilio este plin de sate traditionale, dispersate pe tot muntele, si asezari pitoresti, cu o frumusete si o istorie deosebita. Pitorescul sat pescaresc al Piliului, Katigiorgis, este unul dintre cele mai frumoase sate, care in deosebi in ultimii ani , a evoluat ca statiune turistica pentru concedii.

Se afla in partea sud-estica a Piliului, exact vizavi de insula Schiato, si ofera vizitatorilor lui pace si liniste. Plaja satului cu apele albastruverzui este propunerea ideala pentru vara si va provoaca sa va petreceti toata ziua in frumosul mediu inconjurator.

Katigiorgis este unul dintre preaiubitele sate ale Piliului si multi vizitatori il prefera pentru linistea si pacea pe care le ofera. In preafrumoasele lui locuri, cu albastrul si verdele care se imbina armonios, va veti bucura de momente de liniste departe de stresul si zgomotul orasului.

In tot Pilio exista multe plaje, care in special vara, atrag atentia vizitatorilor lui. Katigiorgis se afla intr-un minunat punct al Piliului si are acces la destule dintre cele mai frumoase si cunoscute plaje ale Piliului.

In afara de plaja satului, care este minunata, puteti sa petreceti momente de racorire pe plajele apropiate, cum ar fi Theotocos, Liri si Murtias. Renumita plaja Sf. Constantin din Palti se afla la mica distanta de sat si puteti ajunge foarte repede cu autoturismul dumneavoastra.

Katigiorgis constituie o ideala resedinta pentru concediile dumneavoastra si are o legatura usoara cu multe sate si obiective ale Piliului, dandu-va posibilitatea sa organizati frumoase excursii si sa cunoasteti frumusetile lui. De aici, vizitatorii Katigiorgiului pot sa se indrepte spre satele din estul Piliului, cum ar fi Tangarada si Potistica.

Garsonierele Avra va ureaza bunvenit in Katigiorgis si va ofera o simpla si placuta sedere pe parcursul concediilor dumneavoastra. Prin acordarea unei calduroase ospitalitati, un mediu prietenos si absoluta amabilitate, va vom face concediile de neuitat si le vom completa in cel mai bun mod. Noi toti, de la Garsonierele Avra, va uram o vara placuta si speram sa va gazduim in curand in frumoasele noastre spatii.

GARSONIERELE AVRA

KATIGIORGIS - PELION GRECIA

Tel: ( + 30 ) 24230 71075
Fax: ( + 30 ) 24230 71075
Mobile: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0