CUM NE VETI GASI

GARSONIERELE AVRA - PELION

Avra Studios - Pelion

Garsonierele Avra se afla in satul de coasta al Piliului, Katigiorgis, care se afla in partea sud-estica a Piliului. Cum iesiti din orasul Volo, urmati drumul central de coasta si indreptati-va spre Argalasti. Pe traseu veti trece prin satele Agria, Lehonia, Cala Nera si Afisso. De asemenea, veti vedea si tabele spre Argalasti.

Cum veti ajunge in Argolasti veti traversa satul si la iesire veti intalni o intersectie. Faceti stanga si urmariti tabelele spre Lafco si Platania. De cum ajungeti in Lafco, continuati drumul spre Platania. Inainte de a ajunge in Platania veti vedea in stanga dumneavoastra un drum cu tabela spre Aghio Gheorghio, si acest drum il veti urma pentru a ajunge in sat. Cum ajungeti in Katigiorgis, care este un mic sat, urmati drumul spre mare. Garsonierele Avra se gasesc pe un delusor, la sudul principalei plaje a satului.

Mai jos veti vedea harta cu localizarea noastra exacta. Daca va sunt necesare mai multe informatii in legatura cu modul in care ne veti gasi, nu ezitati si luati legatura cu noi. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice aveti nevoie.

GARSONIERELE AVRA

KATIGIORGIS - PELION GRECIA

Tel: ( + 30 ) 24230 71075
Fax: ( + 30 ) 24230 71075
Mobile: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0