GARSONIERE & CAZARE

GARSONIERELE AVRA - PELION

Avra Studios - Pelion

Toate garsonierele au fost cocepute pentru a oferi confort si functionalitate. Sunt foarte frumos decorate si detin balcoane confortabile, de unde privelistea imensului albastru al Egeii vine sa completeze atmosfera linistita a concediului dumneavoastra.

Garsonierele Avra sunt complet mobilate si detin TV, aer conditionat, bucatarie completa, frigider si toate ustensilele pentru a pregati masa sau micul dejun. Suntem siguri ca, cazarea in garsonierele pe care vi le oferim, va vor multumi pe deplin si vor completa in cel mai bun mod concediile dumneavoastra.

Camerele de inchiriat si garsonierele detin ustensile pentru a pregati micul dejun sau masa, cum ar fi cafetiera, tostiera, un mic cuptor cu microunde, fierbator si un mic frigider - congelator. Toate camerele detin, de asemenea, ustensile de gatit si de servit, cum ar fi farfurii,furculite etc. Exista locuri de parcare gratis pentru clientii nostri dar si Wi -Fi.

De asemenea, Garsonierele Avra detin si piscina cu sezloange si umbrele pentru o relaxare deplina si un loc comun BBQ pentru un gratar in gradina.

De asemenea, avem la dispozitia oaspetilor nostri o piscina mare, pentru momente de racorire si relaxare in soarele de vara. Garsonierele Avra functioneaza din Aprilie pana in Octombrie, asa incat, daca planuiti concediile dumneavoastra in Pilio, sa puteti avea o frumoasa alegere pentru cazarea dumneavoastra care sa va satisfaca si sa va emotioneze.

Daca aveti nelamuriri in legatura cu garsonierele si prestatiile noastre, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Vom fi bucurosi sa va oferim toate informatiile de care aveti nevoie.


GARSONIERELE AVRA

KATIGIORGIS - PELION GRECIA

Tel: ( + 30 ) 24230 71075
Fax: ( + 30 ) 24230 71075
Mobile: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0