КАТИГИОРГИС ПЕЛИОН

АВРА СТУДИО - ПЕЛИОН

Avra Studios - Pelion

Пролеће, лето, јесен или зима … Пелион је идеално одредиште за одмор у Грчкој у било које доба године. Сваке сезоне Пелион са собом доноси нове боје, мирисе и крајолик. То је место у које ћете одмах да се заљубите и место где ћете да уживате у уистину јединственом и чаробном одмору.

Од златне пешчане плаже дуж обале Егејског мора и Пагаситица, снежних планина и познатог скијашког центра Агриолефкес, Пелион има нешто за свакога што ће волети и у чему ће уживати. Окупља све елементе природе и нуди посетиоцима јединствену перспективу на то колико лијепа и инспиративна природа може бити.

Avra Studios - Pelion Greece

Полуострво Пелион је испуњено са селима и насељима разних величина и шармантним традиционалним рибарским селом Катигиоргис које је једно од драгуља у круни Пелиона.

Налази се на југоисточној страни полуострва и нуди посетиоцима прилику да уживају у тишини и миру као нигде другде, као и у прекрасним плажама и плаво-зеленим водама Егејског мора.

Katigiorgis is favoured by many who are seeking a place in which to unwind and enjoy the peace and beauty of Pelion. It is indeed an area where one cannot help but to relax and enjoy the simple yet charming elements of this coastal village.

Катигиоргис је омиљен од стране многих који траже место за опуштање и уживање у миру и лепоти Пелиона. То је заиста подручје где не треба да се ради ништа друго него да се опушта и ужива у једноставним али шармантним елементима овог обалног села.

По целом су Пелион полуострву многе лепе плаже које су идеалне за оне савршене летње тренутке. Катигиоргис је срећом у близини неких од најлепших и најбољих плажа на Пелиону. Осим до главне плаже у месту, можете доћи и до оближњих плажа Тхеотокос, Лири, Моутриас и Лири. Популарна плажа Агиос Константинос у селу Палтси, такође је на само неколико минута вожње одавде.

Катигиоргис је такође сјајно место у које можете да се сместите приликом посете Пелиону. Одавде посетиоци могу достићи до неких других познатих села на источној страни Пелиона, Тсагарада и Потистика. Има толико лепих места за видети и истражити на Пелиону, да ћете бити уистину у недоумици код избора.

У "Авра Студиос" („Avra Studios“) у Катигиоргису, верујемо да ће наши апартмани и смештај бити савршени за ваш посету Пелиону. Пословање је у основи врло једноставно и настојимо израдити ваш доживљај Пелиона који ћете заувек памтити и ценити. Искрено се веселимо томе да се чујемо с вама у врло блиској будућности.

АВРА СТУДИО

КАТИГИОРГИС - ПЕЛИОН ГРЧКА

Тел: ( + 30 ) 24230 71075
Фак: ( + 30 ) 24230 71075
Моб: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0