KATИГИОРГИС - ПЕЛИОН

АВРА СТУДИОС - ПЕЛИОН

Avra Studios - Pelion

Пролет, лято, есен или зима ..... Пелион е идеалното място за вашата почивка в Гърция по всяко време на годината. Всеки сезон в Пелион носи със себе си нови цветове, аромати и пейзажи. Това е място, в което веднага ще се влюбите, и мястото, където ще се насладите на някои наистина уникални и магически празници.

От златните пясъчни плажове по крайбрежието на морето и залива Пагаситис на Егейско море, на заснежените планини и известния ски център на Агриолефкис, Пелион има за всекиго по нещо, което да оцените и да се насладите. Той обединява елементите на природата, и предлага на своите посетители една уникална гледна точка за това колко красива и вдъхновяваща може да бъде природата.

Avra Studios - Pelion Greece

Полуостровът Пелион е изпълнен със села и курорти с различни размери и очарователното рибарско селище Kaтигиоргис е една от перлите в короната на Пелион.

Намира се на югоизточната страна на полуострова, то предлага възможност на посетителите да се насладят на спокойствие и мир за разлика от всички други, както и красивия плаж и сините зелени води на Егейско море.

Kaтигиоргис е предпочитан от много хора, които търсят място, в което да се отпуснат и да се насладят на спокойствието и красотата на Пелион. Наистина е област, в която можете да се отпуснете и да се насладите на простите, но очарователни елементи на това крайбрежно селце.

Навсякъде полуостров Пелион има много красиви плажове, които са идеални за тези перфектни летни мигове. Kaтигиоргис е с достатъчно късмет, за да бъде в непосредствена близост до някои от най-красивите и най-добрите плажове в целия Пелион.

Както и централния плаж на селото, може да се отправят към близките плажове на Теотокос, Лири, Moртиас и Лири. Популярният плаж на Агиос Константинос в село Палци е само на кратък път с кола от тук.

Kaтигиоргис е едно прекрасно място, в което да се установите по време на посещението на Пелион. От тук, посетителите могат да се отправят към някои от другите известни села на източната страна на Пелион, като Цагарада и Потистика. Има толкова много красиви места, които да се видят и изследват в Пелион, че наистина ще бъдете затруднени в избора си.

В " Авра Студиос " в Kaтигиоргис, ние вярваме, че нашите студия и настаняване ще бъдат перфектни за вашето посещение в Пелион. Ние работим на много приятелска основа, и с нетърпение очакваме да направите своите впечатления от Пелион запомнящи се за винаги. Ние искрено се радваме да се чуем с вас в най-близко бъдеще.

АВРА СТУДИОС

KATИГИОРГИС - ПЕЛИОН ГЪРЦИЯ

Тел: ( + 30 ) 24230 71075
факс: ( + 30 ) 24230 71075
Моб: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0