IN GARSONIERELE AVRA VETI GASI LOCURI DE CAZARE PENTRU CAZAREA DUMNEAVOASTRA IN PELION
CU PRESTATII DE CALITATE SI CONFORTURI MODERNE

BINE ATI VENIT IN GARSONIERELE AVRA

KATIGIORGIS PELION

In preafrumosul sat al Piliului, Katigiorgis va veti bucura de o cazare agreabila si confortabila in Garsonierele Avra.

Avra Studios - Pelion
Avra Studios - Pelion Greece

Pelion, taramul Centaurilor si preaiubita statiune a zeilor, este unul dintre cele mai frumoase locuri ale Greciei si o ideala destinatie pentru concedii pe tot parcursul anului. Se afla in partea estica a centrului Greciei si imbinand armonios nesfarsitul albastru al marii cu verdele intens al muntelui, ofera prefrumoase, unice locuri vizitatorilor lui.

Pe toata suprafata Piliului se gasesc raspandite satele traditionale si linistitele lui asezari. Fiecare, cu frumusetea lui deosebita, completeaza intregul vrajit al Piliului, de la partea muntoasa a Piliului si pana la nisipurile aurite si plajele cu asprele pietre ale Marii Egee si Golfului Pagasitico.

Unul dintre satele de coasta ale Piliului este si Katigiorgis, care este una dintre cele mai frumoase statiuni turistice ale Piliului si se afla la o distanta de 61km. de Volo.

Katigiorgis este un sat pescaresc linistit si aici veti gasi "Garsonierele Avra" care va ofera cazare, confortabila si agreabila, in frumoase spatii cu o prietenoasa si calduroasa ambianta. La o distanta de 100 m. de plaja satului Katigiorgis, garsonierele sunt o ideala propunere de cazare pentru concediile dumneavoastra de vara.

Avra Studios - Pelion

GARSONIERELE AVRA

KATIGIORGIS - PELION GRECIA

Tel: ( + 30 ) 24230 71075
Fax: ( + 30 ) 24230 71075
Mobile: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0