СТУДИОС & НАСТАНЯВАНЕ

АВРА СТУДИОС - ПЕЛИОН

Avra Studios - Pelion

Всички наши студиа са внимателно декорирани, осигуряващи на нашите гости много удобна и релаксираща атмосфера. Всички наши студия имат веранди, предлагащи очарователни гледки в посока към сините води на Егейско море.

Студията, които предлагаме тук, в " Авра Студиос " са красиво обзаведени и разполагат с телевизор, климатик и напълно оборудван кухненски бокс. Ние сме уверени, че ще намерите нашите студия и настаняване задоволителни по време на престоя ви тук с нас.

В нашите стаи и студия ще намерите кафе-машина, тостер, малка фурна, електрическа кана и малък хладилник с фризер. Всички стаи са снабдени с чинии, прибори за хранене и кухненски уреди. Има WiFi на разположение за нашите гости и така също частен паркинг за тези, които пристигат със собствена кола или мотор.

Ние също така имаме прекрасен басейн, които нашите гости са повече от добре дошли да използват и който има шезлонги и столове около него. Ние имаме барбекю за обща употреба в градината ни, което нашите гости са свободни да използват.

" Авра Студиос " са отворени от април до октомври, така че ако планирате да пътувате до полуостров Пелион през тези месеци, можете да сте сигурни, че ние ще бъдем тук и чакаме да ви предложим нашето най-топлото посрещане и гостоприемство. Ние работим между месеците май до септември.

Ако имате някакви въпроси относно нашите студия или съоръженията, които предлагаме, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще бъдем повече от щастливи да отговорим на всички въпроси, които може да имате.


АВРА СТУДИОС

KATИГИОРГИС - ПЕЛИОН ГЪРЦИЯ

Тел: ( + 30 ) 24230 71075
факс: ( + 30 ) 24230 71075
Моб: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0