НАМЕРИ НИ

АВРА СТУДИОС - ПЕЛИОН

Avra Studios - Pelion

Авра Студиос се намира в крайбрежното село Kaтигиоргис, което е разположено в югоизточната част на Пелион. Много е лесно да се свържете с нас. При напускане на град Волос, следвайте крайбрежния път на юг и се отправете към Aргаласти. По пътя ще минете няколко села, включително Агрия, Лехония, Кала Нера и Aфисос. Тук ще намерите пътни знаци, водещи по пътя към Aргаласти.

След като стигнете Aргаласти ще мине точно през селото, и в края ще намерите кръстовище. Тук ще направите ляв завой и следвайте указателните табели към Лафкос и Платаниас. След като стигнете Лафкос, ще продължите по пътя и се отправяте към Платаниас. Преди достигането на Платаниас ще тръгнете по пътя в ляво, маркиран за Агиос Георгиос. След като стигнете Kaтигиоргис , което е сравнително малко село, ще следвате пътя към морето. Ние се намираме на хълм, на юг от главния плаж на селото.

По-долу ще видите карта, която бележи нашето местоположение. Ако имате нужда от по-нататъшни инструкции за това как да ни достигнете, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще бъдем повече от щастливи да помогнем.

АВРА СТУДИОС

KATИГИОРГИС - ПЕЛИОН ГЪРЦИЯ

Тел: ( + 30 ) 24230 71075
факс: ( + 30 ) 24230 71075
Моб: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0