В АВРА СТУДИОС ЩЕ НАМЕРИТЕ МЯСТО ЗА ПРЕСТОЙ В ПЕЛИОН
НАСТАНЯВАНЕ И УДОБСТВА ЗА ГОСТИТЕ С НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

ДОБРЕ ДОШЛИ В АВРА СТУДИОС

KATИГИОРГИС ПЕЛИОН ГЪРЦИЯ

Разположени в красивото крайбрежно село Kатигиоргис в Пелион, ще намерите прекрасна селекция от комфорт и качество на настаняване и удобства в Авра Студиос.

Avra Studios - Pelion
Avra Studios - Pelion Greece

Планината Пелион, земята на кентаври и един от най-уникалните и красиви райони на Гърция е идеалното място за вашите гръцки празници през цялата година.

Разположен в източната част на Централна Гърция, полуостров Пелион е най-добрата комбинация от море и планина, където сините и зелените цветове се сливат перфектно, създавайки една наистина уникална обстановка за вашата почивка.

Пелион е изпълнен с традиционни села и красиви крайбрежни курорти, като всеки от тях добавя собствената си магия и очарование към цялостната красота на Пелион. Един такъв крайбрежен курорт е Kaтигиоргис, който се намира на шестдесет и един км от град Волос.

В живописното рибарско село Kaтигиоргис, че ще намерите " Авра Студиос ", където ние сме щастливи да ви предложим чудесен избор от студия за настаняване за вашата почивка на Пелион.

Разположени само на 100 метра от прекрасния плаж на Kaтигиоргис, ние имаме удобна локация за тези, които планират да посетят Пелион през летния сезон. Искрено се радваме да ви посрещнем скоро тук в Пелион и да ви запознаем с магията, красотата и неповторимото очарование на този възхитителен полуостров, който ние така гордо наричаме наш дом.

Avra Studios - Pelion

АВРА СТУДИОС

KATИГИОРГИС - ПЕЛИОН ГЪРЦИЯ

Тел: ( + 30 ) 24230 71075
факс: ( + 30 ) 24230 71075
Моб: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0