УЗ АВРА СТУДИО ПРОНАЋИ ЋЕТЕ МЕСТО ЗА БОРАВАК НА
ПЕЛИОН УЗ ВРХУНСКИ СМЕШТАЈ И УГОСТИТЕЉСКЕ ОБЈЕКТЕ

ДОБРОДОШЛИ У АВРА СТУДИО

КАТИГИОРГИС - ПЕЛИОН, ГРЧКА

Смештајем у прекрасном обалном селу Карагиоргис на Пелиону, наћи ћете прекрасан избор удобног и квалитетног смештаја и садржаја уз „Авра Студиос“.

Avra Studios - Pelion
Avra Studios - Pelion Greece

Планина Пелион, земља кентаура и једна од најлепших и најпосебнијих регија Грчке, идеално је одредиште за одмор у Грчкој током целе године.

Смештајем на источној страни централне Грчке, полуострво Пелион је крајњи спој мора и планине, где се плава и зелена боја савршено стапају, стварајући заиста јединствено место за ваш годишњи одмор.

Пелион је испуњен са традиционалним селима и лепим обалним одмаралиштима, од којих сваки додаје своју магију и шарм укупној лепоти Пелиона. Једно такво обално подручје је и Катигиоргис, који се налази на 61 км од града Волоса.

У том питорескном рибарском селу Катигиоргис наћи ћете Авра студио из којег ћемо да вам са задовољством понудимо прекрасан избор апартмана и смештаја за летовање на Пелиону.

Смештени смо на само 100 метара од лепе плаже Катигиоргиса, што је савршено за оне који планирају да посете Пелион током летње сезоне. Искрено се радујемо што ћемо да вам пожелимо добродошлицу овде у Пелиону и упознамо вас са чаролијама, лепотама и јединственим шармом овог дивног полуострва које тако поносно зовемо дом.

Avra Studios - Pelion

АВРА СТУДИО

КАТИГИОРГИС - ПЕЛИОН ГРЧКА

Тел: ( + 30 ) 24230 71075
Фак: ( + 30 ) 24230 71075
Моб: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0