ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

STUDIOS ΑΥΡΑ - ΠΗΛΙΟ

Avra Studios - Pelion

Τα Στούντιος Αύρα βρίσκονται στο παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου, Κατηγιώργης, το οποίο βρίσκεται στο νοτιοανατολικό κομμάτι του Πηλίου. Μόλις βγείτε από την πόλη του Βόλου, ακολουθείτε τον κεντρικό παραλλιακό δρόμο και κατευθύνεστε προς Αργαλαστή. Στη διαδρομή θα περάσετε από τα χωριά Αγριά, Λεχώνια, Καλά Νερά και Άφησσο. Επίσης θα δείτε και πινακίδες προς Αργαλαστή.

Μόλις φτάσετε στην Αργαλαστή θα διασχίσετε το χωριό και στην έξοδο θα βρείτε ένα σταυροδρόμι. Στρίβετε αριστερά και ακολουθείτε τις σημάνσεις προς Λαύκο και Πλατανιά. Με το που φτάσετε στον Λαύκο συνεχίζετε τη διαδρομή προς Πλατανιά. Πριν φτάσετε στον Πλατανιά θα δείτε στα αριστερά σας ένα δρόμο με σήμανση προς Άγιο Γεώργιο, αυτόν τον δρόμο τον ακολουθείτε για να φτάσετε στο χωριό. Μόλις φτάσετε στον Κατηγιώργη, το οποίο είναι σχετικά μικρό χωριό, ακολουθείτε τον δρόμο προς τη θάλασσα. Τα Στούντιος Αύρα βρίσκονται σε ένα λοφάκι νότια της κυρίως παραλίας του χωριού.

Παρακάτω θα δείτε το χάρτη με την ακριβή μας θέση. Αν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να μας βρείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.

STUDIOS ΑΥΡΑ

Κατηγιώργης – Πήλιο

Τηλ: ( + 30 ) 24230 71075
Fax: ( + 30 ) 24230 71075
Κιν: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0