АПАРТМАНИ И СМЕШТАЈ

АВРА СТУДИОС – ПЕЛИОН

Avra Studios - Pelion

Сви наши апартмани су пажљиво уређени, што пружа нашим гостима врло пријатан и опуштајући амбијент. Сви апартмани имају терасе, које нуде шармантан поглед на море, према плавим водама Егејског мора.

Апартмани које нудимо овде у "Авра Студиос" („Avra Studios“) су сви лепо уређени и имају ТВ, клима уређај и потпуно опремљену кухињу. Уверени смо да ћете у нашим апартманима да пронађете задовољавајући смештај током вашег боравка овде с нама.

У нашим собама и апартманима можете да пронађете и апарат за кафу, тостер, малу пећницу, кувало за воду и мали фрижидер са замрзивачем. Све собе су са тањирима, прибором за јело те кухињском опремом и прибором. Постоји WiFi за госте и приватно паркиралиште за оне с аутомобилом или бициклом.

Такође имамо и предиван базен у који су наши гости више него добродошли да га користите и који има лежаљке и столице уоколо. У нашем врту имамо део с роштиљем за заједничко коришћење који гости могу слободно употребљавати.

"Авра Студиос" („Avra Studios“) је отворен од априла до октобра тако да, ако током тих месеци планирате путовање на полуострво Пелион, можете да будете сигурни да ћемо бити овде чекајући вас, да вам понудимо нашу топлу добродошлицу и гостопримство. Радимо од месеца маја до септембра.

Ако имате било каквих питања у вези наших апартмана или садржаја које нудимо, слободно нам се обратите. Бићемо више него срећни да вам помогнемо са свим питањима која би могли да имате.


The above rooms are on the lower floor of the building facing the island of Skiathos. They have a double bed and a single bed (or three single beds) and underneath one of the single beds there is a sliding bed that opens, allowing facilities where a total of 4 people can sleep.The above rooms are on the lower floor of the building facing the small harbour of the village. They all have a double bed and a single bed. In the two middle rooms there is a sliding bed that opens, allowing facilities where a total of 4 people can sleep.The above rooms are on the upper floor of the two buildings and are ALL with one double and one single bed and can accommodate up to 3 people.

АВРА СТУДИО

КАТИГИОРГИС - ПЕЛИОН ГРЧКА

Тел: ( + 30 ) 24230 71075
Фак: ( + 30 ) 24230 71075
Моб: ( + 30 ) 6974 903532


MH.T.E.: 0726K113K01524-0